07 March 2007

Gion T.



Gion T. este un personaj! ce personaj...

Gion T. este tanar. El este negru, are Dreadlocks, cercei, maieu galben cu verde, pantaloni largi cu motive geometrice si umbla descult. De fapt, el este palid, pistruiat, par roscat si are vesta cu carouri si ochelari. Dar numai la exterior, pentru ca in interior sigur se crede sau este putin negru, are Dreadlocks, cercei, maieu galben cu verde, pantaloni largi cu motive orientale si umbla descult.

Lui Gion T. i se accentueaza cateodata starile interioare. brusc si ametitor, aproape auto-distructiv. Bucuria devine o Explozie de Fericire si Beatitudine, iar o simpla Tristete se transforma in Depresie Crunta. Simpatia devine Dragoste, iar simpla dragoste este o Adulatie Suprema si Exstaziastica.

Gion T. crede ca in anumite momente divine devine si deosebit de inteligent (peste celelalte). supra-inteligent. peste limita obisnuita de 10% din capacitatea creierului. genial. asta implica certitudinea faptului ca de fapt in starea lui naturala chiar ESTE de fapt... inteligent (macar)? inteligenta se transforma in geniu, normalitatea devine normalitate, iar prostia... ramane la fel oare? exista o Ierarhie a Prostiei? cum ar fi un om care sa devina deodata de 1 milion de ori ...mai PROST? ar muri pe loc secerat de propria prostie - asta plecand de la premisa ca prostia este auto-destructiva. sau poate prostia incurajeaza... conservarea? instinctul de supravietuire vs Inteligenta? Lasul-Papanasul si Eroul.

Gion T. este inteligent, ce mai.

cea mai distractiva replica pe care a auzit-o vreodata este "Gion T.! ...de ce tai cozonacul ATAT DE TRIST?", iar cea mai paranoica "DE CE???"

Gion T. sufera de Coffe Shock. A cazut intr-o cescuta imensa cu cafea cand era mic si de atunci nu mai poate sa bea cafea fara sa intre (subit) in Coffe Shock.

Gion T. uraste sa-si bea suta de votca de dimineata singur, desi nu se poate spune despre el ca detesta singuratatea. Long Live Gion. T!

No comments: